Friday, June 12, 2009

Sesi makan sate - Round 2

It's like an attraction bila sesuatu benda terjadi. Bila problem tiba, bergolek-golek...bila settle, all comes in sequence...hmmm....that's why org kata "Life is like a roller coaster".. eheh.. :-P

Lama juga aku tak online kat Ehoza. Tup2 aku terima sms dr Kitaro menjemput ke sesi makan sate di Kajang sempena befday Kahar (salah sorang Admin di Ehoza). Geng2 Ehoza ni kalau sesi makan2 memang laju giler...free ke, bayar sendiri atau ansuran....it's the friendship that we value the most.

The last time kami gi makan sate (tmpt yg sama) was in March 2009. Lepas tu sume ilang kabar berita....At least sesi mkn sate mlm td dpt juga lepaskan rindu kat kengkawan yg aku anggap mcm adik beradik sendiri....

To Kahar if u read this: I know u are still pissed off with me bout the cake...but I couldn't help it... to BULLY u on your birthday...bila lagi bro...nk pekena friends in public... :-P

So, here are some pics taken kat Restoran Hj Samuri, Kajang. Enjoy..... :-)


Sate...Daging, Ayam & Perut...(burrp!) Alhamdulillah.... :-)


La...dah tua bangka rupanya befday boy nih... kes..kes..kes..


Sebenarnya kek ni utk customer aku yg nak bertunang Sabtu nih...aku sambor bwk gi Kajang dulu...then replace la balik kek org...tu yg ada bunga-bunga chenta kat atas kek...


Pokpih...junior cameraman Ehoza...dak klate..comey dok? Senyum sokmo...


Turf....eyes behind the lense...


Datin Seri Kitaro...amek berkat .... :-)


Miss Petite at Ehoza: Miss Sya & Kecik


Laughter is the best medicine...especially with friends that u missed. :-)


Kitaro & Eina the chomel...(actually, Abah & anak...)


Kimmy and Nyena


Sampai x sedar muka dh comot...lg mau mintak tmbh...


Haa.....dah bayar "booking" ke nak dok sebelah anak dara aku nih?


Arerich jual minyak kat dua gadis cun... :-P


Fadhil yang x berenti makan...order...makan..order....makan...order......


Dua orang boye bergambar dengan Mr President of Boye Club Ehoza....cuba teka yg mana satu Mr President... :-P


Ehozarian yang suka berkumpul demi makanan dan kengkawan....memang akan gamat bila Ehozarian berkumpul...gamat...tapi x gawat....

Ada lagi gambar-gambar panas. Kena tunggu lagi dua camera upload dulu....then I'll continue..

4 comments:

  1. seronoknya tgk pic2 gath tu .. syg Lynda x kan .. heh .. satay lagik tuh ..

    ReplyDelete
  2. wahhhhh i mau kopi ini gambar....

    ReplyDelete
  3. waaaa..bestnya dpt lepak ramai2..
    bila la leh join korng2 sumer lepak..??
    huhuhu

    ReplyDelete