Thursday, June 25, 2009

More Bloggers - Part 4, season 2

AMARAN!!!


Jika anda membenci warna pink, jika anda ada sikit2 rabun & jika mata anda mengalami tahap silau yang melampau, jangan cuba buka blog ini...Anda akan terus jadi buta!!! Hehehe...jangan marah ye, B. Nama simple giler. Blog padat sungguh..the very the pinky, the very the colourful and the very the yippie...Umur baru 17...tgh pening nk prepare SPM...
Kalau nak kertas soalan bocor SPM (untuk dijual la...takkan utk sendiri plak), kat pinkexia ada semua subject kertas soalan SPM. Pilih je...Good Luck for your exam yea B...
Teringat dulu time amek lisan BM dgn mata lebam sebelah...huhu...jatuh main skateboard :-p


Lynda CG...banyak benda nak cerita pasal awek ni. Takut nnt x cukup plak page utk blogger lain...Kami x pernah jumpa, tapi dah jadi teman yang mesra...mungkin sebab aku & Lynda punya character "selamba peramah" yang sama, that's why bole get along.....kenal kat Ehoza ler...mana lagi? Memang ramai awek cun-cun kat sana...pakwe-pakwe, ermmm....x sure plak...kes...kes..kes...Blog Lynda lebih pada cerita keje, kengkawan dia & her heartthrob...
Lynda...i like this pic the most! Dua-dua awek ni sweet...am sincere, k? ;-)



Ni sememangnya aku copy paste dari blog pakwe ni...thanks Azli...u saved my copywriting... :-)

"Berusia 29 tahun.Bekas pelajar Universiti Malaya di Fakulti Bahasa dan Linguistik dalam jurusan Ijazah Sarjana Muda Bahasa Sepanyol.Saya ialah : 1. Mantan Seorang Guru 2. Mantan Seorang Pensyarah 3. Mantan Seorang Wartawan 4. Mantan seorang Editor
5. Belum Berkahwin"


By the way, what is Mantan? Bahasa Sepanyol ke? Neway, bila buka blog Azli, memang tangan akan gatal terus scroll down sebab typesetting dia kemas, gambar relevan with clear image. Memang enjoy baca posting2 dari Azli. Bahasa pun mudah difahami walaupun posting mainly about politics...well, itu yang tengah bergolak sekarang ni kat Malaysia, kan? Eheh..saya x komen apa2 ye...off topic please.... :-)


AMARAN LAGI!!!

Jika anda tidak faham berbahasa Sarawak, jangan teruskan bacaan anda! Jika anda ingin teruskan, buat-buat faham je... :-)

Nemiak tuk daghi Sawak...kamek kenal dalam Ehoza...siney gik? Mulak dolok kamek duak ada nganok sama dirik...nya nganok kamek kerna sik cayak cinta siber....bah...eheh..bila nemu di Program Kebajikan Ehoza, baghu kamek tauk nya tuk kacak juak...

Nya baghu ajak polah sigek blog... ada kah masa nya mauk ngkah posting?...kelak jadik kedak blog Niss...asyik blackout ajak..hahaha..

Mars, mun kitak baca tuk, sik boh tetak...jaik nangga sidak maca kedak dayak klaka inggeris bah... hahaha... tang ada yang faham apa kamek nganok tuk...Oh...tedah...jaik hati kamek nangga sidak sik faham...Sib bek kamek sik bulak nemiak tuk...

Tapi kamek nang kempang ati...kenak tek....sik bole kah? kamek mpun blog..suk kamek la... :-p

Udah tek...kelak kamek ngkah lagik bloggers len...mata kamek ketat tek...sok ada kamek bergaut mok ngantar anak skola...
Translation:
Sudah la ni...nanti aku letak lagi bloggers yang lain....mata dah ngantuk ni...takut esok aku terkocoh nak hantar anak ke sekolah...



No comments:

Post a Comment