Thursday, March 26, 2009

A child is born.

My sister gave birth to a baby girl again, yesterday.
Her fifth girl and her sixth child....nama aku tak tahu lagi..but this was sent by my brother in law:


Best betul tengok dia dapat anak lagi..hehehe. Tak kisah la lelaki ke perempuan ke..janji anak.

Paling best tentang baby is bau dia...tambah pulak kalau lepas muntah..hmmm best..masam :D
Kalau bangun tidur pun best juga...especially kat leher baby...hmmm masam gak..hehehe.

Something weird about me is aku pantang dengar suara budak2 ketawa sambil berlari dan bermain..mesti nak terlelap! Uiks? Hehehe...betul! Rasa macam kena dodoi je...kenapa ek?

I remember those days when my girls were still small...Idat was quiet but love to smile..tahu2 je dah terkedek berlari sana sini..

Wuada was very fast in many things..berjalan at 11 months & pandai membaca at umur 5 tahun. So, jangan harap la nak pegang menu makanan bila ke restoran...kena tunggu dia baca tiap satu ayat yang ada dalam menu baru la boleh buat order...:D

Nina was different than others..badan bulat macam maskot tayar micheline hahaha...tak banyak cakap, tapi cukup cepat nak ikut bila aku bersiap nak keluar...sampai la sekarang..hehehe

Idat, Wuada & Nina...my daughters, my angels, my friends and my only companion.....I can't imagine how it'll be if one day they'll grow up and have to leave me...hu..hu...

No comments:

Post a Comment