Wednesday, November 11, 2009

Sayyidat Fawatim






It seems like baru semalam aku hantar Sayyidat ke sekolah.

At 3 years old, dia dah merengek nak ke sekolah. So aku hantar dia ke play school berdekatan.

Seminggu kemudian, dah tak nak ke sekolah lagi...alasannya;
"Sekolah tu tak de tulis-tulis pun? Asyik nyanyi je..."

How time flies...instantly....

Lagi 3 bulan, she'll change her school uniform...she'll be in secondary level...

A grown up girl and become a lady, now...

Dah pandai bagi komen....especially on my dates...haha!!!





6 comments:

  1. hehehe.. x lama lagi, bermenantu la pulak kan.. :p

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaaaaaaaah!! terasa cepat kan masa berlalu. and shes cute btw. dah bole lah shopping kat P&D. dah anak dara dah bole la melaram!!! :D

    ReplyDelete
  3. to prodigy: awek? nak kenalan x? leh je... :-P
    to eina: dah ada yang start panggil kak zeta mak mertua dah pun...
    to lynda: leh kasi diskaun x kalau shopping kat P&D? not for her, but for mama...hehehe

    ReplyDelete
  4. errrrr...mak mertuaku....anak2 mama sihat??
    hehehe...

    ReplyDelete