Friday, February 15, 2013

Rindu nak menulis...

Assalamualaikum. 

Lama tak jenguk blog ni. Tetiba hari ni tergerak hati nak jenguk. Rindu nak menulis semula. Ceh...macam baguih sangat posting selama ni. Hehehe... Sibuk kerja, sibuk mengajar & sibuk prepare wedding sendiri.

Yup! Berkahwin lagi setelah 10 tahun jadi ibu tunggal. Bukan bangga, tapi tak sangka...selama ini mampu tempuh segala pahit manis membesarkan anak-anak. Berkat moral support & doa dari kengkawan. Alhamdulillah...

Thank you all...Mohon maaf atas segala khilaf & tersalah guna ayat sehingga jadi salah faham.

Ok la...just wanna wrap up posting utk 2 tahun... (senang buat kerja nampak...hahaha)

Post gambar je dah la ye?  :-)

Ramadhan 1432...

Mula berjinak dengan sekumpulan sukarelawan memberi makanan pada gelandangan di Masjid Jamek Kuala Lumpur pada setiap malam Jumaat. Tapi Ramadhan 1433 tak dapat join sebab tak berapa sihat... ;-)



 Satu lagi aktiviti bulan Ramadhan yang anak-anak suka buat...berbuka puasa di masjid-masjid di sekitar Kuala Lumpur. Hmmm...komen anak-anak..."lagi best berbuka kat tepi masjid daripada berbuka kat restoran yang kena tunggu & berebut" 


 Penutup cerita untuk tahun 2011...
 
Bersatunya dua hati...pada 11 Zulhijjah 1432

 ___________________________________________________________________________________

2012 

BBQ @ Ulu Yam with family


June 2012...celebrate birthday ayah yang ke 70


@ Cyberview with ayah's siblings, anak-anak & cucu-cucu sedara. Dalam gambar ni hanya sebahagian sahaja yang hadir & sempat ambil gambar



Aziz & Ani's generation... ;-)

Aidil Fitri 2012
Sebenarnya gambar ni diambil sebelum Ramadhan 1433 tiba. Tapi memandangkan adik & aku sekeluarga dijangka tak dapat beraya di Malaysia, maka kakak aku sambut "Raya" sebelum Hari Raya dengan bergambar sekeluarga. Apa pun bole....hahaha


Dah habis cerita 2012...hehehe. In sha Allah akan update lagi aktiviti & kisah orang-orang yang aku sayang...sementara aku belum bersalin. Dijangka lagi sebulan setengah...Biiznillah.

No comments:

Post a Comment